{ "Description": "Domæneejerskabsbekræftelsesfil for Microsoft 365 – placér i webstedets rod", "Domain": "kogerengoring.dk", "Id": "96598c7a-e7e8-4202-8fdd-29b23b8d45ce" }

Få poleret og evt. vokset gulvene

så de fremstår endnu flottere

Polishrengøring

Ser de gamle gulve lidt trætte ud, så forny dem!

Polishrengøring dækker over et rent mirakel.

Det lyder utroligt, men i mange tilfælde, kan en grundig og professionel polering og efterbehandling af gulve og andre blanke overflader, give utroligt flotte resultater.

Det er en stor udlægning at skulle skifte gulv, eller få trægulvet slebet og lakeret. Prøv Køge Rengørings polishrengøring først. Udgiften er minimal i forhold til.

Du bliver helt sikkert overrasket over hvor flotte resultater vi kan opnå med de rette værktøjer, lidt knofedt og vores kendte grundighed.

Du undgår ikke bare byggerodet, den voldsomme udgift og de rent logistiske problemer forbundet med ombygning eller renovering af gulvene, du får også et tydeligt resultat for pengene.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men prøv at kontakte os og aftal evt. et møde, så kan vi give dig et uforpligtende tilbud og en professionel vurdering af resultatet af en polishrengøring.

RING PÅ TELEFON

FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

DET SIGER VORES KUNDER